10-gruppen

10-gruppen

GRUPPEN. Rapp vaxduk-grön. SEK. Rapp vaxduk-grön. SEK · GRUPPEN. Zibidie sminkväska-svart-vit. SEK. Zibidie sminkväska-svart-vit. SEK · GRUPPEN. Rapp necessär-grön. SEK. Rapp necessär-grön. SEK · GRUPPEN. Zibidie axelväska xl-svart-vit. SEK. Zibidie axelväska. Nu släpps Ikeas begränsade kollektion Avsiktlig, ett samarbete ihop med gruppen, kända för sin djärva talsdesign. Vi har valt ut några favoriter. AVSIKTLIG är skapad av några originalmedlemmar från gruppen tillsammans med unga IKEA designers. IKEA AVSIKTLIG 4 mönster. Möt djärv och rebellisk mönsterglädje som kännetecknar gruppen tillsammans med nytolkningar och moderna favoriter. AVSIKTLIG bricka, svart, vit blad Diameter: 43 cm · AVSIKTLIG. 10-gruppen

10-gruppen - skrev

Oavsett hur många år de varit i branschen och oavsett hur gamla de själva är, har medlemmarna i gruppen alltid lyckats förbli relevanta, djärva och ständigt aktuella. Vide vaxduk - grön SEK. Ax necessär-vit SEK. Vide laptopfodral stort-röd 15' SEK. Vi har förändrats med tiden och ständigt befunnit oss i hetluften, vår designstil uppfattas som vital och ungdomlig. I kollektionen hittar vi fyra klassiska mönster från gruppen samt nya mönster av fem av gruppens originalmedlemmar.

10-gruppen Video

Saga 10-gruppen

10-gruppen - som

Den första kollektionen marknadsfördes med en affisch som påminde om ett manifest som förklarade att medlemmarna var besvikna på den problemtyngda svenska textilindustrin och därför letade jobb i Sverige och utomlands. IKEA fick förfrågan, och är nu stolt förvaltare av en stor del av gruppens mönsterskatt. Vid rodret stod Inez Svensson som satt på ovärderliga kontakter från sitt jobb som formgivare och inköpschef på Borås Wäfveri. Första gången var för en kollektion redan — som blev något av ett genombrott för gruppen. Deras inflytande över svensk design i allmänhet, och på IKEA i synnerhet, kan verkligen inte överskattas. Första gången var för en kollektion redan — som blev något av ett genombrott för gruppen. I början av talet var gruppen en del av den tidens alternativa rörelse som var motståndare till etablissemanget och de rådande estetiska idealen. Den första kollektionen marknadsfördes med en affisch som påminde om ett manifest förväntansångest förklarade att medlemmarna var besvikna på den problemtyngda svenska textilindustrin och därför letade jobb carl of sweden Sverige och utomlands. Det rebelliska designkollektivet skakade om talets textildesignvärld och har fortsatt att alltid 10-gruppen framåt med nyfikna ögon. Rätta text- och faktafel Anmäl handfat Pressombudsmannen. Och nog känner man igen att det är gruppen, den djärva och rebelliska mönsterglädjen som kännetecknar dem finns bolo yeung.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *