Flytthjälp

flytthjälp

Letar du efter en seriös flyttfirma i Stockholm? Vi utför allt från flytthjälp och flyttstädning till bud och transport. Kontakta vår budfirma redan idag! Flyttfirma med fast pris flytt inom Sverige som erbjuder flytthjälp i Stockholm, Göteborg och Malmö. Boka Rent & Move flyttfirma Göteborg med rutavdrag. Smidig flytt med vår flytthjälp! Vi erbjuder tjänster som städning, flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputs, barnvakt, läxhjälp, flytthjälp, mattehjälp, hantverkare, målare, snickare, reparation, äldreomsorg, trädgårdsmästare, trädgårdsarbete, gräsklippning, hundpassning mm. flytthjälp

Flytthjälp Video

Flytthjälp My Movie Vasaloppsvägen 88     45 Hägersten Stockholm Telefon: Vi flyttar snabbt och effektivt och har lång erfarenhet. Dylikt soffa från Bromma till Sundbyberg. Liten flytt med dumpning på tippen. Vad gäller flytt av piano anses vi vara en av de ledande experterna på marknaden.

Flytthjälp - nya

Andelen miljöanpassade produkter är hög och förbrukningen av kemtekniska produkter är låg. Vår affärsidé är att flytta bohag och inventarier från en plats till en annan snabbt och till bra priser utan några skador. Vi utför transport och flytt med allt från små budbilar till stora lastbilar. Inga extra avgifter tillkommer. Vi är etablerade i Norrköping men är även mycket aktiva i Linköping, Nyköping samt angränsande kommuner. Flytt av möber inför slipning av golv. Flytta soffa från Sundbyberg till Lidingö.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *