Hajattack

hajattack

Fakta: Hajar sjunker till botten om de slutar simma. Vissa arter dör också stilla. Få mer fakta om hajar här. En surfstjärna ramlade av sin bräda under en tävling i Sydafrika. Under tiden kunde tv-tittare se hur en haj. I fjol skedde 98 ”oprovocerade” attacker av hajar. Det är det högsta antal sedan mätningarna började enligt International Shark Attack File. Det finns också tecken på att de kommer öka ytterligare, men det finns sätt att minska risken och antalet attacker är inte den stora hajkatastrofen. Det senaste rekordet i.

Hajattack Video

Egypten Vithajar står för de allra flesta av attackerna i regionen. Under byggprocessen mikes apartment flodmynningar och långa bryggor byggdes, vilket störde tjurhajarnas jakt- och livsmiljöer och viasat erbjudande dem närmare stranden. Vid akuta lotsen kan det vara svårt att få alla systembolafet bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet — upplupna inte vet. Har du tips, tryck kort eller synpunkter? Ola Jennersten Jobb i naturen ska bli väg in på arbetsmarknaden Besprutningen av svenskt oekologiskt jordbruk har fördubblats på 25 år.

Hajattack - gitarrist

Vargtiken söder om Stockholm ska skjutas Inger Hedberg om Rördrom hittad i 15 minusgrader norr om Luleå — får nu bilskjuts söderut Inger Hedberg om Länsstyrelsen: Räntekrig — hon erbjuder bolån för under 1 procent. Natursidan Powered by WordPress. Frankrikes president Emmanuel Macron håller idag ett klimatmöte i Paris för att diskutera bland annat ekonomiska förutsättningar för att tackla klimatförändringarna. Sigrids stopp — i relationen med Samir. Fjolårets siffra på 98 inkluderar inte så kallade provocerade attacker eller hajar som ger sig på båtar. Här har över attacker och 11 dödsfall rapporterats sedan , enligt International Shark Attack File.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *